Nieuws & acties - Nieuws

Jonne Reinders is sinds oktober 2020 ambassadeur van BMA. Zij versterkt samen met haar assistentiehond Storm het team van ambassadeurs onder meer door haar kennis van en ervaring met een psychiatrische assistentiehond.

In haar presentatie op de BMA-site zegt zij: 'Ik heb voor de naam Storm gekozen omdat ik hoopte dat hij mij uit de storm hield. En hij doet zijn naam eer aan. Storm is mijn eerste assistentiehond. Storm is als pup van acht weken oud bij mij gekomen en we hebben samen het trainingsprogramma bij Bultersmekke Assistancedogs doorlopen. Storm is een psychiatrische assistentiehond en helpt mij in het dagelijkse leven vanwege mijn autisme, PTSS en separatieangst.'

Jonne vervolgt: 'Doordat Storm in mijn leven kwam zag ik de toekomst weer positiever tegemoet. Ook al was het soms best zwaar om een pup op te leiden. Zeker op de momenten dat het met mij wat minder ging. Maar hier kwamen Storm en ik elke keer weer samen uit en onze band werd alleen maar sterker. En nog steeds groeien wij door. Dankzij Storm is mijn leven verrijkt en geniet ik van het leven en van Storm (en onze band) natuurlijk.

Klik hier om kennis te maken met ambassadeur Jonne Reinders.