Nieuwsbrief aanmelding

Vanwege de beperkingen die het coronavirus oplegt, is het programma van de komende Informatie- en intakedag aangepast. Er vinden alleen individuele gesprekken plaats op zaterdag 21november in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens een intakegesprek van circa twee uur bespreekt de intaker met de ge├»nteresseerde diens zorgvraag en vertaalt de zorgvraag naar een voorstel voor een individueel trainingsprogramma. Ook wordt gesproken over de geschiktheid van de hond of over de aan te schaffen hond. Tevens komt de planning aan bod. 

In tegenstelling tot de intakegesprekken bij aspirant-cursisten thuis, is het op 21 november nog niet nodig zekerheid te hebben over de bekostiging van het teamcoachingsprogramma. Tijdens het intakegesprek is er eveneens ruimte om de bekostiging te bespreken.

Drie tijdstippen

Het is op zaterdag 21 november mogelijk om op een drietal tijdstippen het gesprek met een intaker te voeren: om 10u00, 12u30 en om 14u45. Hiervoor kan een voorkeur worden aangegeven op het aanmeldformulier, waar vervolgens zoveel mogelijk rekening mee wordt gehouden.

Voor deelname is een aanmelding met het aanmeldformulier noodzakelijk. Vraag het formulier aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit mailadres is ook nadere informatie over de dag verkrijgbaar.