Nieuws & acties - Nieuws

Bericht voor onze cursisten en instructeurs

De corona-crisis maakt het nodig ook vanuit BMA één lijn te trekken in onze dienstverlening. Wij stellen voor dat trainingssessies en examens doorgang kunnen vinden als zowel cursist als de instructeur/examinator de sessie wil laten doorgaan EN géén last hebben van verschijnselen die volgens het RIVM mogelijk op besmetting met het virus duiden.

Als de overheid maatregelen aankondigt die wel onze trainingen en examens raken, zullen we de consequenties daarvan direct met jullie communiceren.

Mocht je onverhoopt verkouden zijn, een loopneus en/of koorts hebben dan ben je uiteraard gerechtigd de sessie af te zeggen. Neem tijdig contact daarover op met je instructeur of cursist, ook bij twijfel uiteraard. Mogelijk kun je de sessie door laten gaan via skype, via filmpjes of andere vormen van digitale communicatie. Creativiteit daarin is velen gegeven, weten we. Met elkaar vinden we passende oplossingen om waar mogelijk de teamcoaching te laten voortgaan. Het mogelijke mogelijk maken, is niet voor niets ons motto.

Iets niet duidelijk? Stel je vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met hartelijke groeten
Erika Bulters en Joop Mekke
15 maart 2020