Nieuws & acties - Nieuws

De Informatie- en intakedag van zaterdag 7 maart  is volgeboekt. De eerst volgende is op zaterdag 2 mei in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie. 

Tijdens de informatie- en intakedag kunnen mensen die zelf een assistentiehond willen opleiden, persoonlijk kennismaken met Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast zijn er individuele intakegesprekken met Joop Mekke, Frijke Dijkstra of Erika Bulters. Instructeurs en cursisten geven voorlichting over het programma van Bultersmekke Assistancedogs, de zogenoemde teamcoaching. Daarnaast geeft Joep Mourits nadere informatie over de wijze waarop het programma kan worden bekostigd. Via de zorgverzekeraar, via de gemeente, met behulp van eigen middelen of via het programma fundcoaching.

Intakegesprekken

Een apart onderdeel vormen de ‘individuele intakegesprekken’. In tegenstelling tot de intakegesprekken bij aspirant-cursisten thuis, is het op 30 november nog niet nodig zekerheid te hebben over de bekostiging van het teamcoachingsprogramma. In een intakegesprek wordt de zorgvraag vertaald naar een individueel trainingsprogramma. Ook wordt gesproken over de geschiktheid van de hond of over de aan te schaffen hond. Tenslotte komt de planning aan bod.

Klik voor het programma en aanmelding hier. Vraag informatie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.