Webshop

Yvonne Mol en Hennie Menko organiseren een nieuwe BMA-dag. Op 15 september van 13u00 tot 17u00 op Hoeve Ravenstein in Baarn. Dit onder het motto 'Bultersmekke op de boerderij' en voor slechts € 15,- per persoon. Voor aanmelden lees verder.

Hennie en Yvonne schrijven: Een aantal jaar na de zeer geslaagde “Bultersmekke at sea” in Hoek van Holland organiseren we weer een gezellige middag voor Bultersmekke-teams en hun begeleider, partner of gezin en natuurlijk ook de directie & instructeurs, medewerkers, bestuursleden en doppenspaarders.
Dit jaar wordt het..…… “Bultersmekke op de boerderij”. Een dag om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten en bij te praten, gewoon een gezellig samenzijn.

Hoeve Ravenstein

De hoeve is prachtig gelegen op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn, waar we in de parktuin (mét verharde paden voor de rolstoelers) kunnen wandelen. De honden mogen er loslopen.
hoeveHoeve Ravenstein stelt deze zondag de hoeve geheel én uitsluitend open voor de “Bultersmekke-familie”. Er zijn meerdere overdekte ruimtes zoals het boerderijcafé, de onlangs geopende hooischuur en ook een deel van de koeienstal. Bij mooi weer kunnen we van het royale buitenterras met verschillende zitjes en de wei gebruikmaken. Er is een ruime parkeerplaats op eigen terrein aanwezig. De bushalte is op ruim 15 minuten, zie 9292.nl
Niet onbelangrijk: er is een toilet voor rolstoelgebruikers.

Bij aankomst word je een welkomstdrankje aangeboden door de directie van Bultersmekke Assistentancedogs. Voor 15 euro p.p. huren wij de locatie af én krijg je een lunch (buffet) bestaande uit twee zachte bolletjes belegd met biologische ham en kaas, een biologische krentenbol, 330 ml biologische melk en een stuks handfruit.
Overige drankjes zijn voor eigen rekening en kosten 2,50 euro per stuk. Er kan NIET gepind worden.

Organisatie

organisatie team 2 002Deze middag wordt georganiseerd door Yvonne Mol & Hennie Menko. Bultersmekke Assistancedogs is uiteraard betrokken maar niet verantwoordelijk voor deze dag.
Om van deze dag een top-dag te maken zijn wij op zoek naar een 8-tal vrijwilligers; dit om de kosten zo laag te houden. Neem als je wilt helpen even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voorbaat hartelijk dank!

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk. Je kunt je opgeven tot 30 juni door 15 euro of een veelvoud daarvan over te maken op NL18 INGB 0004 759 874 t.n.v. St. Bultersmekke Assistancedogs te Hilversum onder vermelding van BMA-dag 2019, jouw naam, email-adres, naam van jouw hond en het aantal personen.
Mochten er mensen zijn met een speciaal dieet: geef dit even door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het aantal deelnemers moeten we beperken tot maximaal 200 personen. Als je betaalt nadat het maximum is bereikt, storten we het inschrijfgeld uiteraard terug en ontvang je hiervan bericht. Inschrijven ná 30 juni is helaas NIET meer mogelijk. Je overschrijving is bewijs van aanmelding. Bij verhindering kunnen we geen geld retourneren.

Tot 15 september in Baarn

Wij hopen op een supergezellige dag en fijne ontmoetingen. We hebben er zin in!!