Nieuws & acties - Nieuws

Zeven nieuwe instructeurs zijn het team van Bultersmekke Assistancedogs komen versterken. Op 21 december ontvingen zij hun diploma Instructeur Teamcoaching. Resultaat van een jaar hard werken en studeren tijdens de opleiding Instructeur Teamcoaching.

De kersverse gediplomeerde instructeurs zijn: Femke Couvée-Oosterwal, Therese Evers, Carine Krommendijk, Hiske Muller, Hilke Nelissen, Jessica Sanders en Mirjam Swijnenburg-Britting. Maak hier kennis met de nieuwe instructeurs. 

Groeiende vraag

Het team van BMA is nu 25 instructeurs rijk. Een landelijk netwerk dat in staat is in de groeiende vraag te voorzien naar het programma Teamcoaching. Steeds meer mensen met een beperking doen een beroep op BMA om begeleid te worden in de opleiding van hun hond tot gecertificeerde assistentiehond. Na de zes instructeurs die vorig jaar de opleiding met succes volgden, is hiermee in korte tijd het aantal instructeurs verdubbeld.

low res groepsfoto uitsnede plus
Op de foto met de kersverse gediplomeerde instructeurs; v.l.n.r. Miriam Beckers (opleider), Megin Mastenbroek (opleider), Caroline Schröder (opleider), Joop Mekke (opleider), Erika Bulters (opleider), Mirjam Swijnenburg-Britting, Frijke Dijkstra (opleider), Hiske Muller, Femke Couvée-Oosterwal, Hilke Nelissen, Jessica Sanders, Therese Evers en Carine Krommendijk