Nieuws & acties - Nieuws

De doppeninzamelaars hebben het weer gefixt. Wederom een hoger bedrag bijeen gespaard voor de opleiding van assistentiehonden.

Zaterdag 7 maart is er weer een Informatie- en intakedag van Bultersmekke Assistancedogs in Amersfoort. Tijdens de informatie- en intakedag kunnen mensen die zelf een assistentiehond willen opleiden, persoonlijk kennismaken met Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast zijn er individuele intakegesprekken met Joop Mekke, Frijke Dijkstra of Erika Bulters. 

Het werd een mooie middag in Kerkwijk bij de diploma-uitreiking op 10 december. En met een grote variëteit aan geslaagde teams. Voor het eerst een cursist die de opleiding met zijn hond gestart was bij de voormalige stichting Signaalhond. Jonge cursisten, een cursist die haar tweede assistentiehond opleidde nadat haar eerste assistentiehond met pensioen ging. Een veteraan en een cursist die eerder opleidster was van politiehonden.

Eindelijk weer nieuwe video's van BMA-cursisten. Deborah Wouters en haar assistentiehond Loulou bijten het spits af. De portretten zijn van de hand van Ton Verlind en Letty van der Geest. Klik hier
of ga voor de film van 7 minuten naar: https://youtu.be/eGqd9rBv4wE; de film van 4 minuten : https://youtu.be/5QsPG-A9SRg

Het vertrouwde logo van Bultersmekke Assistancedogs ondergaat een lichte verandering. De afkorting van de naam van de organisatie - BMA - wordt op 1 december aan het logo toegevoegd.

Yvonne Mol is benoemd tot vertrouwenspersoon van cursisten en instructeurs van BMA. Vanwege de forse groei van het aantal cursisten is de behoefte aan een vertrouwenspersoon ontstaan die helpt, waar nodig, de samenwerking tussen cursist, instructeur en organisatie te optimaliseren.