Nieuwsbrief aanmelding

BMA is op zoek naar een communicator. De groei van de organisatie maakt dit noodzakelijk. Geinteresseerd? Klik op 'Lees meer' voor de vacaturetekst die eveneens verscheen op Linked-In en Facebook.

De Informatie- en indicatiedag van zaterdag 24 september is volgeboekt. De eerst volgende is op zaterdag 26 november in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie.

In het eerste half jaar van 2022 zijn precies 50 teams geslaagd voor de teamtest. Dat betekent 50 nieuwe internationaal gecertificeerde assistentiehonden. Een aantal teams kwam het diploma ophalen tijdens de feestelijke diploma-uitreikingen, waarin een ieder live - het kon weer - heel persoonlijk toegesproken werd door de eigen instructeur. Na de zomer volgen de andere teams.

In de eerste zes maanden van dit jaar hebben de doppenspaarders van BMA 17.810 kilo aan plastic doppen ten gelde gemaakt. Dat leverde een bedrag op van € 6.629,50 voor de opleiding van assistentiehonden. Sinds 2013 heeft de Nationale Doppenactie in totaal € 56.657,51 opgeleverd.

Onlangs slaagden acht kandidaten voor het examen Instructeur Teamcoaching Assistentiehond. Dat betekent dat het team BMA acht nieuwe instructeurs rijker is. Van harte gefeliciteerd en van harte welkom: Arrianne Kruithof, Ilona Hijstek, Joline Overmeen, Lianne van der Made, Marjolein Kok, Mirjam Dekker, Pien Zwart en Sandra Zouteriks.

Op 15 juni tijdens de Utrechtse Supportbeurs presenteerde BMA een nieuwe folder. Een folder waarin de beleving van mensen die werken met een assistentiehond, centraal staat.