Ons team

zaterdag 9 maart 2019 in Utrecht
eerst volgende informatie- en intakedag

 

joop en erika low resDe Informatie- en intakedagen bieden een mooie gelegenheid voor wie kennis wil maken met Bultersmekke Assistancedogs. Instructeurs en cursisten geven voorlichting over het programma teamcoaching. Daarnaast is er informatie over de wijze waarop het programma kan worden bekostigd. Via de zorgverzekeraar, via de gemeente, met behulp van eigen middelen of via het programma fundcoaching.

Een apart onderdeel vormen de individuele intakegesprekken van circa 75 minuten. In tegenstelling tot de intakegesprekken bij aspirant-cursisten thuis, is het dan nog niet nodig zekerheid te hebben over de bekostiging van het teamcoachingsprogramma. In een intakegesprek wordt de zorgvraag vertaald naar een individueel trainingsprogramma. Ook wordt gesproken over de geschiktheid van de hond of over de aan te schaffen hond. Tenslotte komt de planning aan bod. 

Programma

Een informatie- en intakedag ziet er als volgt uit:

  • 09u30 – 10u30: kennismaken met programma teamcoaching en vormen van bekostiging o.l.v. Joep Mourits - groep 1
  • 10u45 – 13u15: individuele intakegesprekken met Joop Mekke, Frijke Dijkstra of Erika Bulters - groep 1
  • 13u30 – 14u30: kennismaken met programma teamcoaching en vormen van bekostiging o.l.v. Joep Mourits - groep 2
  • 14u45 – 17u15: individuele intakegesprekken met Erika Bulters, Frijke Dijkstra of Joop Mekke - groep 2  

Aanmelden

Het is niet nodig deel te nemen aan beide onderdelen van het programma. Aanmelding voor alleen het kennismakingsprogramma of alleen de intake is ook mogelijk.

Voor deelname is aanmelding noodzakelijk. Meld je aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit mailadres is ook nadere informatie over de dag verkrijgbaar.