Assistentiehonden - Assistentiehonden films

Eerst volgende dag: zaterdag 25 september 2021 in Amersfoort 


Volgende informatie- en intakedag: 27 november 2021
De geplande dag van 5 juni is afgelast vanwege coronamaatregelen.

De informatie- en intakedagen bieden een mooie gelegenheid voor wie kennis wil maken met Bultersmekke Assistancedogs. Instructeurs en cursisten geven voorlichting over het programma teamcoaching. Daarnaast is er informatie over de wijze waarop het programma kan worden bekostigd. Via de zorgverzekeraar, via de gemeente, met behulp van eigen middelen of via het programma fundcoaching.

Aangepast programma

Als gevolg van de beperkingen vanwege het coronavirus is de opzet van de Informatie- en intakedag aangepast. Er vinden tot nader order alleen individuele gesprekken plaats tussen de geïnteresseerde en de intaker. Het is mogelijk één begeleider mee te nemen. 

Tijdens het intakegesprek van circa twee uur bespreekt de intaker met de geïnteresseerde diens zorgvraag en vertaalt de zorgvraag naar een voorstel voor een individueel trainingsprogramma. Ook wordt gesproken over het type hond dat passend is bij de zorgvraag. Tevens komt de planning aan bod. 

In tegenstelling tot de intakegesprekken bij aspirant-cursisten thuis, is het nog niet nodig zekerheid te hebben over de bekostiging van het teamcoachingsprogramma. Tijdens het intakegesprek is er eveneens ruimte om de bekostiging te bespreken.

Drie tijdstippen

Het is op zaterdag 6 maart mogelijk om op een drietal tijdstippen het gesprek met een intaker te voeren: om 10u00, 12u30 en om 14u45. Hiervoor kan een voorkeur worden aangegeven op het aanmeldformulier, waar vervolgens zoveel mogelijk rekening mee wordt gehouden.

Voor deelname is een aanmelding met het aanmeldformulier noodzakelijk. Vraag het formulier aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit mailadres is ook nadere informatie over de dag verkrijgbaar.