Nieuws & acties - Landelijke Estafette

De eerstvolgende informatie- en indicatiedag is op 22 juni 2024. Aanmelden is mogelijk. 

De volgende data zijn: 5 oktober en 30 november. 

De informatie- en indicatiedagen bieden een mooie gelegenheid voor wie kennis wil maken met Bultersmekke Assistancedogs. Instructeurs en cursisten geven voorlichting over het programma teamcoaching, het programma waarmee jezelf je hond opleidt tot internationaal gecertificeerde assistentiehond. Daarnaast is er informatie over de wijze waarop het programma kan worden bekostigd. Via de zorgverzekeraar, via de gemeente, met behulp van eigen middelen of fondsen en donaties.

Programma

Het programma bestaat uit twee onderdelen: een indicatiegesprek en een sessie met algemene voorlichting. 
Tijdens een indicatiegesprek van circa een uur bespreekt de intaker met jou persoonlijk de mogelijkheden van het programma teamcoaching in jouw specifieke situatie. Verder is er aandacht voor de keuze en selectie van een hond alsook de route naar een eventuele start van het programma, waaronder een intake bij de deelnemer thuis.
Informatie over BMA, het programma teamcoaching alsook de bekostiging geven medewerkers, instructeurs en cursisten in een plenaire bijeenkomst die vooraf gaat aan het gesprekken met de intaker. De plenaire sessies zijn om 9u30 en 14u00. De eerste indicatiegesprekken starten om 10u45.

In tegenstelling tot de intakegesprekken bij deelnemers thuis, is het op de informatie- en indicatiedag nog niet nodig zekerheid te hebben over de bekostiging van het teamcoachingsprogramma. 

Aanmeldformulier

Voor deelname is aanmelding met het aanmeldformulier noodzakelijk. Vraag het formulier aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit mailadres is ook nadere informatie over de dag verkrijgbaar, zoals de overige tijdstippen waarop de indicatiegesprekken plaatsvinden.