Nieuws & acties - Nieuws


Komende informatie- en indicatiedag: zaterdag 24 september 2022 in Amersfoort. 

Volgende informatie- en indicatiedag in Amersfoort: zaterdag 26 november 2022.

De informatie- en indicatiedagen bieden een mooie gelegenheid voor wie kennis wil maken met Bultersmekke Assistancedogs. Instructeurs en cursisten geven voorlichting over het programma teamcoaching, het programma waarmee jezelf je hond opleidt tot internationaal gecertificeerde assistentiehond. Daarnaast is er informatie over de wijze waarop het programma kan worden bekostigd. Via de zorgverzekeraar, via de gemeente, met behulp van eigen middelen of via het programma fundcoaching.

Programma

Als gevolg van de corona-beperkingen is de opzet van de informatie- en indicatiedag voorlopig aangepast. Er vinden tot nader order alleen individuele gesprekken plaats tussen de deelnemer en de intaker. Het is mogelijk twee begeleiders mee te nemen. 

Tijdens een indicatiegesprek van circa een uur geeft de intaker nadere informatie over het teamcoachingsprogramma en BMA. De intaker bespreekt met de deelnemer diens zorgvraag en of het programma teamcoaching passend is voor de deelnemer. Verder is er aandacht voor keuze en selectie van een hond alsook de route naar een eventuele start van het programma, waaronder een intake bij de deelnemer thuis.  

In tegenstelling tot de intakegesprekken bij deelnemers thuis, is het op de informatie- en indicatiedag nog niet nodig zekerheid te hebben over de bekostiging van het teamcoachingsprogramma. De dag biedt eveneens ruimte om diverse mogelijkheden tot bekostiging van het programma te bespreken.

Aanmeldformulier

Voor deelname is een aanmelding met het aanmeldformulier noodzakelijk. Vraag het formulier aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit mailadres is ook nadere informatie over de dag verkrijgbaar, zoals de tijdstippen waarop de indicatiegesprekken plaatsvinden.