Inschrijven

Feest 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs

 

Ik kom graag op 20 mei naar het feest van 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs.

Naam cursist Bultersmekke Assistancedogs:*
E-mailadres:*
Mobiele nummer:
Naam van de persoon die met mij meekomt:
E-mailadres van die persoon:
Mobiele nummer van die persoon:
Extra gasten:
Naam/namen extra gasten:
Toegang extra gasten:*

* invullen noodzakelijk

Na versturen van dit formulier ontvang je in jouw mailbox een kopie van de aanmelding. In de eerste week van mei ontvang je nadere gegevens, waaronder een routebeschrijving.

 

    

 

 

                     
 
         
 
15 juni: Nieuwe informatie- en intakedag in Utrecht
Op vrijdag 15 juni vindt de volgende ‘informatie- en intakedag’ in Utrecht plaats. De dagen blijken in een grote behoefte te voorzien. Na de eerste dag afgelopen najaar waren ook de dagen in januari en maart volledig volgeboekt. Vandaar dat voor 15 juni al de volgende staat gepland. Tijdens de informatie- en intakedag kunnen mensen die zelf een assistentiehond willen opleiden, persoonlijk kennismaken met Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast zijn er individuele intakegesprekken met Joop Mekke, Frijke Dijkstra en Erika Bulters.

 
     
        
 
Erika Bulters en Joop Mekke: Samen het mogelijke mogelijk maken
Ruim 200 mensen waren present in Wijk bij Duurstede op het feest 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs. Joop en Erika spraken de feestgangers toe: ‘Tien mooie en zeer intensieve jaren. Kijk waar we nu staan met zijn allen. Een prachtige organisatie met en voor prachtige mensen.

 
     
        
 
Estafette zet toegang assistentiehond zeer positief op de kaart
Op de zonovergoten eerste pinksterdag finishte de Landelijke Estafette Toegang Assistentiehonden in Wijk bij Duurstede. Onder aanvoering van initiator Helma Verhoeven en de Utrechtse deelneemster Anita Korff de Gidts legde de Estafette de laatste kilometers af. Alle 12 provincies. Ruim 2.000 kilometer in negen dagen en in totaal meer dan 100 deelnemers. Bewustwording. Dat was het centrale begrip van deze unieke actie.