Inschrijven

Feest 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs

 

Ik kom graag op 20 mei naar het feest van 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs.

Naam cursist Bultersmekke Assistancedogs:*
E-mailadres:*
Mobiele nummer:
Naam van de persoon die met mij meekomt:
E-mailadres van die persoon:
Mobiele nummer van die persoon:
Extra gasten:
Naam/namen extra gasten:
Toegang extra gasten:*

* invullen noodzakelijk

Na versturen van dit formulier ontvang je in jouw mailbox een kopie van de aanmelding. In de eerste week van mei ontvang je nadere gegevens, waaronder een routebeschrijving.

 

    

 

 

                     
 
         
 
Méér dan 100.000 kilo doppen
Deze maand bereikte de Nationale Doppenactie een prachtige mijlpaal. De 100.000ste kilo plastic doppen werd bij de recyclaar aangeleverd voor de opleiding van assistentiehonden door Bultersmekke Assistancedogs. Per juli staat de teller op 108.504 kilo. In totaal is er bijna 20.000 euro bijeengebracht voor de opleiding van assistentiehonden.

 
     
        
 
2 oktober: Nieuwe informatie- en intakedag in Utrecht
Op dinsdag 2 oktober vindt de volgende ‘informatie- en intakedag’ in Utrecht plaats. De dagen voorzien in een grote behoefte. Tijdens de informatie- en intakedag kunnen mensen die zelf een assistentiehond willen opleiden, persoonlijk kennismaken met Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast zijn er individuele intakegesprekken met Joop Mekke, Frijke Dijkstra en Erika Bulters.

 
     
        
 
Aanmelding onderzoek epilepsie assistentiehonden verlengd
De Erasmus Universiteit heeft de termijn voor aanmelding van de EPISODE-studie verlengd. EPISODE is een vierjarig onderzoeksproject naar de kosten en effecten van assistentiehonden bij mensen met moeilijk behandelbare epilepsie. De kosten van opleiding en aanschaf van de hond worden voor de deelnemers geheel door het onderzoek vergoed.