Friday 30 June 2017
Start 2de lichting opleiding nieuwe instructeurs
In februari 2018 start Bultersmekke Assistancedogs de opleiding ‘Instructeur Teamcoaching’ met een tweede groep studenten. De opleiding duurt negen maanden en kwalificeert studenten in het begeleiden van mensen met beperkingen die zelf hun eigen hond tot officiële assistentiehond willen opleiden. De opleiding biedt theorie en praktijk, onder meer via colleges en stages. Informatiepakket is beschikbaar.

Het team Bultersmekke bestaat momenteel uit 13 instructeurs, Joop Mekke en Erika Bulters inbegrepen. Er is een spreiding door het gehele land. Dat is nodig omdat de instructeurs de cursisten en honden trainen in de thuissituatie. Bultersmekke is actief in Nederland en België.

Momenteel breidt het werk van Bultersmekke zich uit. Het aantal nieuwe cursisten groeit stevig door. Daarom investeert Bultersmekke in nieuwe instructeurs. Afgelopen maand mei is een eerste groep van 6 studenten gestart. Deze eerste lichting bestaat uit trainers die zich in het verleden al bij Bultersmekke hebben aangemeld. Inmiddels is duidelijk dat er plaats is voor een grotere groep nieuwe instructeurs.

Meer informatie

Wie geïnteresseerd is in de opleiding Instructeur Teamcoaching, kan een informatiepakket opvragen bij info@bultersmekke.nl. Daarnaast staat Joop Mekke, hoofd opleidingen, geïnteresseerden graag te woord. Eveneens te bereiken via info@bultersmekke.nl

Buitentraining opleiding ‘Instructeur Teamcoaching’ onder leiding van Joop Mekke